fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

SunnySales är ett telemarketingkontor baserat på Cypern, inriktat på den svenska marknaden. Vårt TikTok team insåg snabbt att deras målgrupp kunde hittas på TikTok och påbörjade därmed direkt produktionen av lämpligt innehåll för plattformen. Detta innehåll publicerades med stor framgång, vilket resulterade i över 200 000 visningar och flera hundra ansökningar på bara 2 månader. Den genomsnittliga kostnaden per ansökan hamnade på 7 SEK!

Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med SunnySales!

Utmaningen

Den primära utmaningen var att leverera ansökningar till telemarketingkontoret på Cypern av hög kvalité till en låg kostnad. Med den relativt höga personalomsättning i telemarketing branschen sett mot andra industrier fanns ett stort behov av att hela tiden få in nya hungriga säljare.

Resultat

Genom att identifiera den mest effektiva plattformen för SunnySales målgrupp och skapa engagerande innehåll skräddarsytt för TikTok, skapade vi framgångsrikt videos som möttes av stort engagemang. Med över 200 000 visningar och en genomsnittlig kostnad per ansökan på 7 SEK har våra marknadsföringsinsatser visat sig vara otroligt kostnadseffektiva. SunnySales har fått en ökad varumärkesmedvetenhet, en växande pool av begåvade talanger som söker jobb och framförallt en mer pålitlig strategi för att löpande få in ny personal. iMarketing är stolta över att ha bidragit till SunnySales tillväxt och ser fram emot att fortsätta stödja deras digitala marknadsföringsinsatser i framtiden.

Kund

SUNNYSALES

Projekttyp

Marknadsföring TikTok

År

2022
sv_SESE