fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Cygrids är ett familjeägt IT-företag som grundades 1997 och drivs av far och son. Vi snubblade över Cygrids hösten 2022 och har sedan dess hjälpt dem med digital mötesbokning.

Utmaningen

Att skapa dialoger med potentiella kunder och få till möten innebar ofta långa ledtider och kundutbildning för att kunderna över huvud taget skulle förstå det höga värdet av deras tjänster. Genom vår semi-automatiska mötesbokningstjänst som bygger på email och LinkedIn hittade vi snabbt fram till ett vinnande koncept.

Resultat

Bara under vår testperiod om 3 månader hade vi genom att A/B testa olika tillvägagångssätt lyckats hitta vinnaren och levererat mer än 30 möten mellan representant på Cygrids och potentiella kunder. Vårt tillvägagångssätt byggde på automatiska utskick som inte fokuserade på sälj utan istället som en skanner för att se vart behovet fanns. Genom att kort introducera bolaget tillsammans med ett erbjudande och via mail och LinkedIn direkt nå de beslutsfattare som finns i deras målgrupp fick vi direkt kortare ledtider och minskade annonseringskostnader. Cygrids har upplevt en positiv inverkan på sin verksamhet i helhet, med en stor ökning av potentiella kunder och kundnöjdhet. iMarketing är stolta över att ha bidragit till Cygrids tillväxt och ser fram emot att fortsätta stödja deras digitala marknadsföringsinsatser även i framtiden.

Kund

CYGRIDS

Projekttyp

Marknadsföring/Automatisering

År

2022
sv_SESE