fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Bitrefill är ett banbrytande svenskt företag som tar kryptovalutor till allmänheten. Med en plattform där du som kund kan använda dina kryptovalutor för att köpa presentkort, ladda din mobiltelefon eller betala för ditt nästa Airbnb, växer Bitrefill snabbt med potential att förändra vårt sätt att handla. iMarketing är stolta över att samarbeta med Bitrefill och ser fram emot att fortsätta hjälpa dem att nå nya höjder inom marknadsföring.

Utmaningen

Bitrefill stötte på problem med att få sina annonser och kampanjer godkända på Facebook på grund av kryptovalutans känsliga och strikt reglerade karaktär. Facebooks algoritmer blockerade upprepade gånger deras annonser, vilket påverkade deras försäljnings- och marknadsföringspotential negativt.

Resultat

Efter ett nära samarbete med Bitrefill och Facebook, navigerade vi på iMarketing de komplexa reglerna kring kryptovalutaannonsering och fick Bitrefills annonser och kampanjer att tillslut bli godkända med en garanti från Facebook att framtida annonser också ska gå igenom. Genom att återuppta annonsering på Facebook har Bitrefill sett en betydande ökning av försäljningen och ökad synlighet för sitt varumärke och nu ser vi fram emot att avancera vidare på plattformen. Vi är otroligt glada över att ha kommit vidare i det här projektet och ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans kan nå ännu större framgångar.

Kund

Bitrefill

Projekttyp

Marknadsföring

År

2023
sv_SESE