fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

4 PL Central Station är en central navpunkt för fjärde parts logistik, som erbjuder en komplett lösning för hantering av logistikflöden, inklusive transport, lagerhållning, orderhantering och analys, för att optimera effektiviteten och kostnadsbesparingar för företag.

Utmaningen

När vi tog emot 4 PL Central Station som kund, stod de inför utmaningen att synas och höras mer på LinkedIn för att generera fler leads. Vi arbetade tätt tillsammans med dem för att utveckla en strategi för att öka deras närvaro och engagemang på plattformen. Genom att skapa relevant och engagerande innehåll, optimera deras LinkedIn-profil och aktivt delta i branschdiskussioner, lyckades vi hjälpa dem att öka sin synlighet och generera fler leads.

Resultat

Genom det arbete vi genomförde för 4 PL Central Station på LinkedIn, uppnådde vi betydande resultat. Deras synlighet och närvaro på plattformen ökade markant, vilket ledde till en betydande ökning av engagemang och interaktion från vald målgrupp. Genom att skapa relevant och engagerande innehåll lyckades vi generera kvalitativa leads och affärsmöjligheter.

Kund

4 PLCS

Projekttyp

Marknadsföring/Branding

År

2022/2023
sv_SESE