hosting

Hosting

Vi gör hosting enkel, så du kan fokusera på ditt företag.

hosting-symbol
hosting-i-telefon

Snabbt och säkert

Vi har dedikerade servrar av högsta kvalité hos vår webbhotellspartner som gör att du som kund alltid får bästa möjliga säkerhet, prestanda, och support. Oavsett storleken på ditt företag har vi en plan du kan växa med. Vi sköter dessutom allt med flytten!

Allt på samma plats

Genom vår moln-baserade hosting samlar du allt på samma plats. Vi sköter flytt och integrationer till befintliga system, exempelvis Gmail eller Outlook, på mindre än 48 timmar.

Vi erbjuder hosting av:

Hosting på desktop och telefon

Redo att ta din hemsida till nästa nivå?

Vi gör det enkelt att få in fler kunder

Vår hemsida blev mycket snabbare av att byta till iMarketings hostinglösning. Rekommenderar starkt!

Gotlamm
Gotlamm
2022-05-03
iMarketing har ett personligt och engagerat bemötande gentemot oss som kund. De är lyhörda för våra önskningar och behov i allt som har med marknadsföring, annonsering och hemsida att göra.
Katja Lillhage
Katja Lillhage
2022-03-22
iMarketing gjorde min hemsida och jag kände vid första samtalet att de förstod min idé. Jag blev jätte nöjd med hemsidan och upplevde att jag fick fin och snabb service under hela uppbyggnaden av hemsidan. Kan varmt rekommendera iMarketing!
Alexander Stävensjö
Alexander Stävensjö
2021-07-15
Snabba, kreativa och duktiga utvecklare som hjälpte oss ta fram en ny hemsida. Rekommenderar starkt!
Dorothea Paul
Dorothea Paul
2021-04-20
Vi är mycket nöjda med vår nya hemsida och samarbetet med Marketing AB. Särskild med att John Hagö lyssnade av och omsatte våra önskemål så perfekt. Rekommenderas varmt. Dorothea & Stig / cestlavie.nu
Pia Ivarsson
Pia Ivarsson
2021-02-16
Hej Rekommenderar IMG media med ❤️Hade problem med min hemsida tidigare som nu är trygg. Tack för hjälpen. Jag syns mycket bättre nu, än tidigare ,på vanliga annonssidor. Det bästa var deras uppmärksamhet på min önskan med min hemsida. Stort Tack Pia/Gunillafrisörerna
Alexander Rasch
Alexander Rasch
2021-02-13
Tack för all hjälp med våra landningssidor ❤ ökade verkligen våran försäljning
Ludvig Listring
Ludvig Listring
2021-01-12
Super! Väldigt nöjd.