Marknadsföring

Vi hjälper er med SEO sociala medier automationer annonser

Annonser på sociala medier

Sociala medier

Låt ett erfaret och dedikerat team se till att du får maximal avkastning på din annonsering. Våra tjänster inkluderar annonstexter, bilder, videos, och löpande optimering av målgrupper och media buying på plattformar som:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • Youtube
  • Pinterest

Google Ads

Vill du att ditt företag ska synas högst upp i potentiella kunders sökningar och endast betala för de som klickar in på era annonser? Då är Google Ads rätt väg att gå. Genom en kombination av erfarenhet och artificiell intelligens ser vi till att du får bästa möjliga resultat.

Google-Ads-Logotyp
SEO-resultat-for-brod-och-salt

SEO

Vi ser till att ni syns högt upp på Google på relevanta sökord genom både teknisk SEO och att skriva sökordsoptimerade artiklar relaterade till ert företags bransch.

Jag har testat många byråer genom åren men ingenting har gett lika bra resultat som med teamet på iMarketing.

Gotlamm
Gotlamm
2022-05-03
iMarketing har ett personligt och engagerat bemötande gentemot oss som kund. De är lyhörda för våra önskningar och behov i allt som har med marknadsföring, annonsering och hemsida att göra.
Katja Lillhage
Katja Lillhage
2022-03-22
iMarketing gjorde min hemsida och jag kände vid första samtalet att de förstod min idé. Jag blev jätte nöjd med hemsidan och upplevde att jag fick fin och snabb service under hela uppbyggnaden av hemsidan. Kan varmt rekommendera iMarketing!
Alexander Stävensjö
Alexander Stävensjö
2021-07-15
Snabba, kreativa och duktiga utvecklare som hjälpte oss ta fram en ny hemsida. Rekommenderar starkt!
Dorothea Paul
Dorothea Paul
2021-04-20
Vi är mycket nöjda med vår nya hemsida och samarbetet med Marketing AB. Särskild med att John Hagö lyssnade av och omsatte våra önskemål så perfekt. Rekommenderas varmt. Dorothea & Stig / cestlavie.nu
Pia Ivarsson
Pia Ivarsson
2021-02-16
Hej Rekommenderar IMG media med ❤️Hade problem med min hemsida tidigare som nu är trygg. Tack för hjälpen. Jag syns mycket bättre nu, än tidigare ,på vanliga annonssidor. Det bästa var deras uppmärksamhet på min önskan med min hemsida. Stort Tack Pia/Gunillafrisörerna
Alexander Rasch
Alexander Rasch
2021-02-13
Tack för all hjälp med våra landningssidor ❤ ökade verkligen våran försäljning
Ludvig Listring
Ludvig Listring
2021-01-12
Super! Väldigt nöjd.