Slide Upptäck kraften bakom personlig marknadsföring

Slide Få jobbet gjort
av proffs som jobbar för dig
stå i framkanten
med de mest effektiva lösningarna
Kom igång idag
ditt företags framtid, ett klick bort

Slide Marknadsföring 2021 sker som bäst på individnivå Med hjälp av spårningsverktyg och algoritmer hittar vi snabbt fram till er ideala målgrupp för att kunna presentera rätt erbjudande framför rätt person.
Genom att split testa våra kampanjer får vi fram de mest effektiva innehållen, bilder, videos och erbjudanden. Vi använder oss endast av de verktyg som passar just er strategi och budget vare sig det gäller betald annonsering på sociala medier eller organisk SEO på Google.
Se hur vi kan hjälpa er

Rätt verktyg, rätt kunskap Vi använder rätt verktyg för en skalbar e-handel Beroende på vad vi kommer fram till i vårt kostnadsfria inledningsmöte sammanställer vi en optimal tillväxtstrategi för er. Vi väljer den plattform och den kombinationen av verktyg som kommer göra era arbetsprocesser enklare och er tillväxt snabbare. Gå vidare Vi använder en skalbar struktur optimerad för SEO Med expertis inom informationssystem så kartlägger vi hur er e-handelsplattform ska utformas för att informationen som finns ska vara maximalt SEO vänlig. Det gör att det blir enklare för både er och era besökare att navigera, sidan blir snabbare, och rankas högre på Google. Ni får mer trafik till er site. Gå vidare Design som ger ett mer levande intryck Året är 2021 och dina kunder får tusentals intryck av olika varumärken varje dag. Vi ser till så att dina besökare inte bara hittar till er e-handels plattform genom våra personliga annonser, utan också att de går vidare i sin köpprocess med just er. Hur kan vi garantera det här undrar du då? Klicka viadare så får du se! Gå vidare

Igor Sapega Sapega Group Ltd
Efter att ha jobbat med kockar från världsberömda restauranger vet jag hur viktigt det är med rätt person på rätt plats och iMarketing har alltid levererat över förväntan.
Fikratsson Bil
"Mycket kompetenta och professionella. Alltid bra återkoppling oavsett ens önskemål med ett upplägg som är lätt att förstå som kund."
Dunderbar Stockholm
"Jag har fått snabb, effektiv och proffisionell hjälp under hela processen. Rekommenderar iMarketing starkt till de som vill slippa det tekniska strulet själva."
Eklandakliniken
Vi vill varmt rekommendera iMarketing som en fantastisk tillgång när det gäller hemsidor och digital marknadsföring, tydliga och väldigt resultatsorienterade"
Fregatten Varberg Fregatten Varberg
"Professionellt, smidigt och lyhört med vad vi ville ha! Kan verkligen varmt rekommendera iMarketing för alla företag som vill ta nästa steg i deras digitalisering"

Slide iMarketing har skapat nästa generations konsultverksamhet Efter en djupgående marknadsundersökning så insåg vi att det fanns ett gap mellan vad medelstora företag behövde och vad agenturer erbjöd. Resultatet blev en helt ny prenumerationsmodell där du som kund får tillgång till ett helt team av experter till en kostnad som passar din budget. Oavsett om du är i utvecklingsfasen av en ny e-handel, behöver öka trafik eller konvertering med annonser eller SEO, så sätter vi ihop ett paket som passar dig. Med rätt expert på rätt plats så kommer vi ta ditt företag till nya höjder. Kom igång

Slide Ditt företags utveckling,
ett par klick bort
Om vi på tre månader lyckas skapa/uppdatera er e-handelsbutik, ökat trafiken med 1000 % och konverteringsgraden av besökarna med 54 %. Vore det det bästa beslutet du tagit för ditt företag?
Sätt igång!