fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Bröd&Salt är ett snabbt växande hantverksbageri i Stockholm, nu med lokaler på nästan varje hörn. Vårt samarbete inleddes hösten 2022 med höga målsättningar på att driva in mer kunder och försäljning, både till deras lokala caféer men också digitalt till deras olika prenumerationstjänster.

Utmaningen

Bröd&Salt siktade på att hamna i topp på Google för söktermer som ”Kaffeprenumeration Stockholm” men stod inför utmaningar på grund av sin långsamma hemsida, vilket gjorde det svårt att behålla besökarna. Detta problem skadade i sin tur deras ansträngningar för sökmotoroptimering ytterligare.

Resultat

Genom att komprimera koden och ta bort onödiga element från sajten lyckades vi optimera hela sajten och uppnå en Lighthouse-rankning som förbättrades från 38 till 97/100 i prestanda. Webbplatsen blev betydligt snabbare vilket snabbt resulterade i mer tid spenderad på hemsidan för varje besökare. Vi skapade även en ny landningssida optimerad specifikt för ”Kaffeprenumeration Stockholm” och lyckades genom en kombination av on-page och off-page SEO arbete ranka denna sida och flera andra till nummer 1 på Google. Sammantaget ökade webbplatstrafiken med 59,6 %, intäkterna med 174 %, konverteringsgraden med 64 % och antalet sessioner med 58 %. Vi är såklart minst lika glada som Bröd & Salt för den här utvecklingen och ser otroligt mycket fram emot att jobba vidare mot ännu bättre resultat!

Kund

Bröd & Salt

Projekttyp

Marknadsföring

År

2023
sv_SESE