Webbutveckling

Bättre webb, fler möjligheter kunder affärer

Hemsida

Din hemsida är helt klart en av de viktigaste plattformarna för ditt varumärke. Därför ser vi till att den uppfyller alla dina förväntningar och lite till. Oavsett om du behöver en statisk hemsida för att enbart representera ditt företag eller en storskalig onlinebutik, så ger våra webbutvecklare dig en webbsida i gränslandet mellan stil och funktionalitet.

Bild på enheter med användarcase presenterade
Hastighetsoptimering-telefon

Optimering

Vi ser till att din hemsida är blixtsnabb för att inte tappa besökare med lågt tålamod, välstrukturerad för att ranka högt på sökmotorer som Google, och analyserar dina användares beteende för att konvertera fler besökare till varma leads och kunder.

Hosting

Genom att hosta din hemsida hos oss får du en snabbare och säkrare webbplats. Vi står för all service, uppdateringar, och dagliga backuper för att du ska känna dig trygg.

hosting-symbol

iMarketing har ett personligt och engagerat bemötande gentemot oss som kund. De är lyhörda för våra önskningar och behov i allt som har med marknadsföring, annonsering och hemsida att göra.

Gotlamm
Gotlamm
2022-05-03
iMarketing har ett personligt och engagerat bemötande gentemot oss som kund. De är lyhörda för våra önskningar och behov i allt som har med marknadsföring, annonsering och hemsida att göra.
Katja Lillhage
Katja Lillhage
2022-03-22
iMarketing gjorde min hemsida och jag kände vid första samtalet att de förstod min idé. Jag blev jätte nöjd med hemsidan och upplevde att jag fick fin och snabb service under hela uppbyggnaden av hemsidan. Kan varmt rekommendera iMarketing!
Alexander Stävensjö
Alexander Stävensjö
2021-07-15
Snabba, kreativa och duktiga utvecklare som hjälpte oss ta fram en ny hemsida. Rekommenderar starkt!
Dorothea Paul
Dorothea Paul
2021-04-20
Vi är mycket nöjda med vår nya hemsida och samarbetet med Marketing AB. Särskild med att John Hagö lyssnade av och omsatte våra önskemål så perfekt. Rekommenderas varmt. Dorothea & Stig / cestlavie.nu
Pia Ivarsson
Pia Ivarsson
2021-02-16
Hej Rekommenderar IMG media med ❤️Hade problem med min hemsida tidigare som nu är trygg. Tack för hjälpen. Jag syns mycket bättre nu, än tidigare ,på vanliga annonssidor. Det bästa var deras uppmärksamhet på min önskan med min hemsida. Stort Tack Pia/Gunillafrisörerna
Alexander Rasch
Alexander Rasch
2021-02-13
Tack för all hjälp med våra landningssidor ❤ ökade verkligen våran försäljning
Ludvig Listring
Ludvig Listring
2021-01-12
Super! Väldigt nöjd.

Front-end, back-end och hosting.

Front-end-utveckling: Vi förser anpassade front-end-utvecklingstjänster som inkluderar att bygga användargränssnitt och designa användarupplevelser. Våra utvecklare är experter på HTML, CSS, SASS, SCSS, PyScript & JavaScript, samt populära ramverk som Angular, React, Next.js och Vue.js.

Back-end-utveckling: Vi skapar också serversidan av applikationer och integrerar den med front-end. Vi är specialiserade på att använda Node.js, React, Js och Python med ramverken som Django, Flask, Web2Py & FastAPI. Vi använder många fler ramverk som kommer att tillfredsställa dina specifika behov. Samt populära databaser som MongoDB, PostgreSQL, MariaDB och MySQL.

• Vår hostingstjänst ger en säker och pålitlig miljö för dina data. Vi erbjuder avancerade lösningar för säkerhetskopiering och återställning, samt teknisk support dygnet runt, för att säkerställa att din data är säker och alltid tillgänglig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra heltäckande Full-Stack-utvecklingslösningar.

Frågor och svar om webbutveckling

Vad är Front-End Development ?

Frontend är det som en användare ser på en hemsida. Det är designen, funktioner, responsiviteten för mobil, ipad och desktop.

Vad är Back-End Development ?

Back-End inkluderar det arbete som sker för att alla funktioner såsom formulär, betalningslösningar, inlogg, chat, och identifiering via BankID.

Vad är en Databas ?

En databas är där information som Användare, Email, Lösenord, Addresser, Betalningskvitto, Ip-Geo m.m sparas. Genom att kontinuerligt hålla databasen uppdaterad och säker behöver man inte oroa sig för om något går fel.

Tidigare projekt