fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Skramla.se är en framväxande aktör på låneförmedlingsmarknaden. De säkerställer att konsumenter kan jämföra erbjudanden från ett tiotal banker med bara en enkel kreditprövning.

Utmaningen

Huvudutmaningen i detta projekt var att skapa ett avancerat flerstegsformulär som kan generera olika resultat baserat på användarinput. Dessutom behövde formuläret integreras med ett CRM-system genom ett API för att effektivt hantera och lagra insamlad data.

Resultat

Genom att arbeta nära ansvarig på Skramla.se och utvecklade och implementerade vi en sofistikerad flerstegsform som uppfyller projektets krav. Formulärets sömlösa integration med CRM-systemet har effektiviserat Skramla.se:s datahanteringsprocess och förbättrat den övergripande användarupplevelsen på webbplatsen. Som ett resultat har Skramla sett ett ökat användarengagemang vilket lett till mer framgångsrika lånejämförelser och konverteringar. iMarketing är stolta över att ha bidragit till Skramla.se:s tillväxt och ser fram emot att ytterligare förbättra deras digitala marknadsföringsstrategier i framtiden.

Kund

Skramla

Projekttyp

Webbutveckling

År

2023
sv_SESE