fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Recab.com är en leverantör av högkvalitativa tekniska lösningar för krävande inbyggda system, som betjänar olika branscher som försvar, transport och kommunikation. Som ett väletablerat företag är vi tacksamma för att de har valt iMarketing som sin leverantör för sin heltäckande webbplats, som har över 200 undersidor.

Utmaningen

Utmaningen i detta projekt var att koordinera och leda ett storskaligt projekt med många rörliga variabler. Recabs omfattande utbud av produkter och tjänster, tillsammans med de olika branscher de betjänar, krävde en välstrukturerad och användarvänlig webbplats för att säkerställa enkel navigering och tillgång till information för sina kunder.

Resultat

Vi tacklade utmaningen genom ett nära samarbete med Recab för att utveckla en webbplats som är både visuellt tilltalande och mycket funktionell. Genom ett intuitivt användargränssnitt och effektiv organisering av det omfattande innehållet har vi skapat en webbplats som visar upp Recabs enorma expertis och produktutbud samtidigt som den ger en sömlös användarupplevelse. Som ett resultat av detta har Recab sett ett ökat kundengagemang och övergripande tillfredsställelse med deras onlinenärvaro. iMarketing är stolta över att ha bidragit till Recabs fortsatta framgång och ser fram emot att fortsatta bistå med den tekniska utvecklingen av hemsidan även i framtiden.

Kund

Recab

Projekttyp

Webbutveckling

År

2023
sv_SESE