fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Gotlamm har varit en fantastisk kund till oss sedan vintern 2021 och har en väldigt speciell plats i vår egen historia. Linda och Andreas, som driver Gotlamm, har en stark passion för närproducerade varor och den familjeorienterade andan i deras verksamhet. Vi ser fram emot många fler år vid Gotlamms sida.

Utmaningen

Den primära utmaningen i detta projekt var att ta itu med Gotlamms förlegade webbshop, som inte längre uppfyllde modern standard. Målet var att presentera en webbshop som framhäver deras produkter på ett användarvänligt sätt samtidigt som den förmedlar Gotlamms unika produktion. Utöver det ville de också ha löpande hjälp med att löpande driva trafik och bedriva försäljning via bland annat Facebook-annonsering.

Resultat

Resultatet blev en helt ny webbshop med en fräsch, modern design som är både visuellt tilltalande och användarvänlig. Den nya webbshopen är konverteringsoptimerad, vilket ger en sömlös och säker shoppingupplevelse för kunderna samtidigt som den effektivt visar upp Gotlamms närproducerade varor.

När webbshoppen lanserades drog vi igång med annonseringen och trots stora svängningar i efterfrågan beroende på säsong har vi kontinuerligt ökat lönsamheten för hela verksamheten genom effektiv marknadsföring på Facebook och Instagram.

Tillsammans har vi gett Gotlamm ett ökat kundengagemang, nöjdhet och försäljning. Vi är stolta över att ha spelat en roll i Gotlamms fortsatta framgångar och ser fram emot att fortsätta stödja deras digitala marknadsföringsinsatser i framtiden.

Kund

Gotlamm

Projekttyp

Webbutveckling

År

2022
sv_SESE