fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Framgångsakademin är en ledande aktör inom utbildning och personlig utveckling. Vi på iMarketing har haft nöjet att samarbeta med dem för att förbättra deras online närvaro och öka antalet registreringar till deras kurser genom effektiv digital marknadsföring.

Utmaningen

Vårt primära mål var att utveckla mer engagerande och övertygande annonser med kraftfulla uppmaningar (CTA) samt att förbättra kvaliteten på annonsmaterialet. Vi utnyttjade både vår interna designkompetens och samarbetade med ett nätverk av influencers för att skapa målgruppsanpassade annonser.

Resultat

Vårt arbete resulterade i en avsevärd förbättring av kampanjprestanda med en sänkt kostnad per ny användare till 116 SEK. Vi lyckades även öka engagemanget och konverteringsfrekvensen signifikant, vilket direkt bidrog till en högre antal registreringar på framgångsakademin.se. Vi är stolta över de resultat vi har uppnått och ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete för att hjälpa Akademins Framgångsakademin att nå nya höjder.

Kund

Framgångsakademin av Alexander Pärleros

Projekttyp

Marknadsföring

År

2024
sv_SESE