fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Om projektet

Bröderna Flytt är en snabbväxande och pålitlig flyttfirma i Göteborg och Halland. iMarketing har arbetat med dem i över två år, hanterat deras marknadsföringsinsatser på META och utvecklat deras nya webbplats med ambitiösa satsningar på SEO för att få dem att ranka högst upp på Google.

Utmaningen

Inledningsvis var vårt primära fokus att optimera deras annonskonto på Facebook och Instagram. Deras genomsnittliga kostnad per målsidesvisning var 45,3 SEK, och vår första prioritet var att minska denna kostnad. Vi strävade också efter att öka antalet potentiella kunder för personer som flyttar runtom i Halland och Göteborg genom att skapa en rad riktade annonser.

Resultat

Inom bara en vecka efter att vi arbetat på kontot sänkte vi framgångsrikt den genomsnittliga kostnaden per målsidesvisning till 7,8 SEK vilket direkt visade att vi var på helt rätt väg. Vi koncentrerade oss sedan på att öka antalet leads genom att skapa olika typer av annonser, som var och en betonade olika aspekter av flyttprocessen. Vårt primära fokus var att visa upp den engagerade personalen som packar och arbetar, vilket gav kunderna en känsla av förtroende och trygghet.

Hittills har vi genererat totalt 485 leads till en kostnad per lead på 571 SEK, med en total annonskostnad på 277 207 SEK. Vi har fått 4 436 611 visningar, 33 575 klick och en CPM på 63 SEK vilket har hjälpt Bröderna Flytt i sin expansion från att vara en lokal leverantör i Frillesås till att numera vara en betydande aktör i hela Halland och Göteborg. Vi ser fram emot ännu ett framgångsrikt och långvarigt samarbete!

Kund

Bröderna Flytt

Projekttyp

Marknadsföring

År

2023
sv_SESE