fbpx Hoppa till huvudinnehållet

Hosting

En teknisk tjänst som gör det möjligt för företag att ladda upp och lagra sina data på en server. En server är oftast en dator som är kopplad till internet och det är där dina hemsidor och webbapplikationer kommer att vara tillgängliga för användare att nå.
Det är som ett hotell för hemsidor med andra ord!

Helhetslösning

Hosting, eller webbhotell, är ett viktigt verktyg för företag som har en digital närvaro. Du kan tänka på det som att du behöver en plats för att lagra din hemsida och webbapplikationer. Genom att använda en hosting tjänst, kan du få åtkomst till en server som kommer att hålla din data säker och tillgänglig för dina användare.

Flexibilitet

iMarketing hostingtjänst kan skräddarsys till dina unika behov. Det finns hostingtjänster som är specialiserade på att hantera stora mängder trafik och användare, som VPS (Virtual Private Server) eller dedikerade servrar. Det finns också tjänster som är lämpliga för mindre företag som bara behöver en enkel webbplats eller ett webbapplikation.

Hitta Rätt

Det finns många webbhotel som erbjuder olika typer av hosting tjänster. För att hitta den bästa hostingtjänsten för ditt företag, är det viktigt att du jämför priser, funktioner och kundsupport.


Webbhotell

iMarketing AB är ett väletablerat mediaföretag som erbjuder hostingtjänster med hög kvalite. Vi har flera olika hostingplaner som erbjuder allt från hosting, VPS till dedikerade servrar. Det finns också flera tilläggstjänster som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din hemsida eller webbapplikation. Alla hostingplaner är marknadsmässigt prissatta och det ingår alltid support.

iMarketing är ett bra val för företag som letar efter en stabil hostingtjänst. 

sv_SESE