fbpx Hoppa till huvudinnehållet

iMarketing och Trustpilot ingår samarbete.

 

Trustpilot och iMarketing har nyligen gått samman för att skapa den ultimata marknadsföringslösningen till företag. Med Trustpilots viktiga data om kundupplevelser och iMarketings unika marknadsföringslösningar kommer företag nu att kunna få insikt om hur de ska marknadsföra sig bättre.

Med detta samarbete kan företag göra smartare marknadsföringsbeslut baserat på detaljerad analys och viktig feedback från kunder. Genom att kombinera de kraftfulla verktygen som erbjuds av både Trustpilot och iMarketing, kommer företag att kunna öka sin försäljning och förbättra sina kunders upplevelser.

Lösningen kommer att ge företag de verktyg som behövs för att skapa en effektiv och anpassad marknadsföring. Det kommer också att ge dem insikt om hur de bäst kan använda sina tillgängliga resurser för att nå deras marknadsföringsmål. Vidare, företag kommer att ha möjlighet att få detaljerad information om sina kunder och deras preferenser, vilket kommer att hjälpa dem att utveckla marknadsföringskampanjer som är skräddarsydda för att möta deras behov.

Trustpilot och iMarketing har gått samman för att förbättra marknadsföringen till företag med en online-närvaro. Med detta samarbete kan företag få överlägsna marknadsföringslösningar som kommer att hjälpa dem att öka sin försäljning och förbättra sina kunders upplevelser.

Utöver det här spännande samarbetet har iMarketing även inlett ett samarbete med Designrush för att tillsammans utbilda andra i hur man bygger en marknadsföringsagentur.

sv_SESE