Familjekortet kostnadsfri rådgivning 76/100

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

iMarketing samarbetar med Familjekortet

Ta del av en kostnadsfri digital rådgivning genom att vara kund till Familjekortet.

Öka din försäljning eller leadgenerering genom vår kostnadsfria rådgivning

iMarketings experter erbjuder er som är kunder till Familjekortet en nedbrytning på hur ni kan förbättras digitalt. Under mötet går vi igenom hur ni kan uppnå högre försäljning eller fler leads via er hemsida. Vi kommer även gå igenom er digitala marknadsföring och vilka kanaler som vi anser ni hade kunnat dra mest nytta av.

Efter mötet kommer ni att ha konkreta förbättringsmöjligheter som ni direkt kan åtgärda själva eller låta oss hjälpa er med!

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

IT & Advertisements

Vi fixar det digitala

 

Sen start har vi hjälpt kunder med marknadsföring på en rad plattformar såsom Facebook, Google, LinkedIn och TikTok.

Vi har designat hemsidor åt små enmansföretag och jättar med hundratals miljoner i omsättning, och förhandlat fram lösningar för tredjepartslogistik, betallösningar och mycket mer.

Med oss kan ni bolla idéer, få strikta rekommendationer, eller be om smarta råd & tips helt kostnadsfritt. Vill ni ha en offert anpassad efter just era behov ordnar vi det.

Ni kanske har idéer på hur ni vill utveckla er befintliga verksamhet eller har ett helt nytt koncept på gång. Oavsett om det handlar om en produkt, tjänst, eller hela verksamheten hjälper vi på iMarketing gärna till.

Vi ger er tillgång till experter inom digital utveckling för företag som varit med om alla typer av situationer och utmaningar. Boka en tid med oss så ser vi vad vi kan göra för er!

Om oss

Bakgrund

iMarketing grundades 2020 och har sedan dess hjälpt både stora och små varumärken så som Region Skåne, Mims Invest, SF-Bokhandel, Bröd & Salt, Recab, Cygrids, Förebygg, Styling agenten och många fler att växa digitalt. Vi ser fram emot att utöka denna portfölj och hoppas att du som är kund hos Förebygg ser det värde iMarketing kan leverera till just ditt företag.

Bild på Stefan Jookovic

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

Digital marknadsföring


Startpaket (Google My Business) GMB uppsättning + Google Sök annonser (hamna högst upp på google när någon söker efter relaterade sökord. Betalar endast när någon faktiskt trycker sig in på din hemsida) 2 995 ex moms


Stort paket (Google My Business) GMB uppsättning + Google Sök annonser (hamna högst upp på google när någon söker efter relaterade sökord. Betalar endast när någon faktiskt trycker sig in på din hemsida) + SEO texter till hemsidan + Revidering av samtliga texter på sidan + 1 SEO anpassat blogginlägg i månaden för att driva trafik
5 995 ex moms


+ 10% rabatt på samtliga tim priser

iMarketing har även fler tjänster och vi matchar alltid de tjänster som passar din verksamhet bäst för att få ut mycket som möjligt av dina investeringar.

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

Hemsidor

Hemsidor 14 990 ex moms tidigare 17 990 + Serviceavtal 590 ex moms mån

Hemsida webshop 29 990 ex moms tidigare 34 990 + Serviceavtal 790 ex moms mån

+ 10% rabatt på samtliga tim priser

– Hos oss på iMarketing kan du känna dig trygg. Vi bygger säkra hemsidor med SSL-certifiering.

– Har du behov av extra funktioner på hemsidan finns vi här och hjälper dig med implementationen.

– När du beställer hemsida via iMarketing får du hjälp av en digital expert som hjälper dig genom hela processen.

– Vi ser till att din nya hemsida ser grym ut på dator, surfplatta och i mobil.

– Du har naturligtvis möjlighet att logga in på en admin portal för att själv göra ändringar på hemsidan via WordPress eller det system du föredrar vi har erfarenhet i de mesta.

Familjekortet kostnadsfri rådgivning

Våra lösningar och projekt

Läs om ett urval av våra framgångsrika projekt från spridda företagsbranscher.

Ord från våra kunder

se vad som sägs om oss

Trevliga, flexibla och tålmodiga. iMarketing har varit tydliga i sin kommunikation, levererat vad de lovat och varit ett väldigt bra stöd vid våra tekniska utmaningar.

Science Fiction bokhandelnGabriella Gomez, Biträdande marknadschef
Gotlamm
Gotlamm
2022-05-03
iMarketing har ett personligt och engagerat bemötande gentemot oss som kund. De är lyhörda för våra önskningar och behov i allt som har med marknadsföring, annonsering och hemsida att göra.
Katja Lillhage
Katja Lillhage
2022-03-22
iMarketing gjorde min hemsida och jag kände vid första samtalet att de förstod min idé. Jag blev jätte nöjd med hemsidan och upplevde att jag fick fin och snabb service under hela uppbyggnaden av hemsidan. Kan varmt rekommendera iMarketing!
Alexander Stävensjö
Alexander Stävensjö
2021-07-15
Snabba, kreativa och duktiga utvecklare som hjälpte oss ta fram en ny hemsida. Rekommenderar starkt!
Dorothea Paul
Dorothea Paul
2021-04-20
Vi är mycket nöjda med vår nya hemsida och samarbetet med Marketing AB. Särskild med att John Hagö lyssnade av och omsatte våra önskemål så perfekt. Rekommenderas varmt. Dorothea & Stig / cestlavie.nu
Pia Ivarsson
Pia Ivarsson
2021-02-16
Hej Rekommenderar IMG media med ❤️Hade problem med min hemsida tidigare som nu är trygg. Tack för hjälpen. Jag syns mycket bättre nu, än tidigare ,på vanliga annonssidor. Det bästa var deras uppmärksamhet på min önskan med min hemsida. Stort Tack Pia/Gunillafrisörerna
Alexander Rasch
Alexander Rasch
2021-02-13
Tack för all hjälp med våra landningssidor ❤ ökade verkligen våran försäljning
Ludvig Listring
Ludvig Listring
2021-01-12
Super! Väldigt nöjd.