iMarketing

Portfolio

Sapega Group Ltd.

Det som började med ett samarbete gällande marknadsföringen av Igor Sapegas specialdesignade knivar blev snabbt ett alltmer djupgående äventyr där vi tillsammans skapade den image som Sapega Group Ltd idag speglar. Med många prisbelönta meriter i kockvärlden och en stark drivkraft för entreprenörskap har Igor Sapega (The deaf Chef) inspirerat folk världen över. Tillsammans har vi sett till att hans produkter nu också nått kunder på tre olika kontinenter och företaget påminner starkt om en klassisk framgångssaga. 

Fikratsson Bil

Som många bilhandlare i dagens läge stod Fikratsson Bil inför utmaningen öka omsättningen på begagnade bilar. Vi tog oss an utmaningen genom att skapa leadinsamlingsannonser på Facebook där man direkt kunde registrera sin bil i annonsen för att sedan få en offert på bilen inom 24 timmar. Det enda som krävdes för att kunna göra en bedömning var registreringsskylten, antal gångna mil och vilket årtal bilen var gjord. Sedan var det bara att se till att folk såg annonsen, tittade på den, och tryckte på “Hämta erbjudande”. Lönsamheten på den kampanjen blev 900 %.

Luxera

Luxera behövde som så många andra ett bättre sätt att visa upp sina tjänster och nu ut till fler kunder. Med en modern hemsida som genom SEO optimering driver mer trafik så står Luxera numera inför en strålande framtid.

Milci AB

Som managementkonsult 2020 behöver du kunna berätta din story och vad som gör dig speciell både i person och digitalt. Vi såg till att de fick en digital image som speglar företagets värderingar och där kunder snabbt och enkelt kan komma i kontakt.

Fregatten Högst Upp

Gymmet som riktar sig mot en äldre publik genom att kombinera sjukgymnastik med gymträning behövde hjälp att anpassa sig till den nya digitala världen. Med en helt ny hemsida, webshop och onlinebokning kan de nu sälja gymkort online och erbjuda patienter att boka tid hos sjukgymnast direkt via hemsidan har de underlättat för många fler att ta del av deras fantastiska träningsanläggning. Ett samarbete som sträckt sig över två år och där annonserna vi gjort via Facebook kampanjer har genererat mer intäkter än någon av deras tidigare marknadsföring. 

Zup Burger

Restaurangen som tagit Varberg och deras sommargäster med storm har haft en otrolig utveckling sedan de grundades 2018. Med en kombination av trafikdrivande annonser och fantastiska burgare har de vuxit så det knakar på både sociala medier och catering. Vi är stolta samarbetspartner sedan start. 

Boka in ditt möte här