iMarketing

Välj ditt annonspaket

Behåll ert fokus

Ni är upptagna dagarna långa med att fokusera på både försäljning och kärnverksamheten i ert företag.

Era kunder

Idag räcker det inte att erbjuda en bra produkt eller tjänst, man måste också se till att presentera den framför rätt person vid rätt tillfälle. Det är där vi kommer in.

Effektiv budget

Vi lägger all fokus på den mest lönsamma typen av marknadsföring. Säg hejdå till en marknadsföringsbudget som går i sjön.

använd en pålitlig partner

Att bli partner med oss sträcker sig längre än endast ett tekniskt samarbete. Behöver ni hjälp med något utöver marknadsföring, såsom hemsidor, landningssidor eller integrering av system så finns vi alltid nära till hands.

Paketen nedan gäller för annonsering via Google Ads. Vi utför alltid en grundlig analys av användares sökord, hur de hittar er webbplats i dagsläget och vilka sökord som är mest populära. På det sättet ser vi till att ni syns högst upp på Google i de mest relevanta sökningarna och håller kostnaderna så låga som möjligt. 

Bas

2995 :-

Per månad

Mellan

3995 :-

Per månad

Stor

4995 :-

Per månad

Vanliga frågor

Nej, allt det tekniska sköts av vårt team så ni kan luta er tillbaka och njuta av resultaten.

Om något oväntat skulle dyka upp så finns vi alltid tillgängliga via telefon, sms, eller e-mail.

Alla företag behöver synas digitalt idag för att nå ut till nya kunder. Att annonsera på sociala medier är den mest lönsamma typen av marknadsföring eftersom man kan mäta exakt allt. Däremot så måste det göras rätt, mätas och optimeras. Det är där vi lägger allt vårt fokus och därför kan vi stolt meddela att 87 % av våra kampanjer har hittills varit den mest lönsamma marknadsföringen våra kunder någonsin gjort.

Pris beror på era önskemål och vilken nivå av annonsering ni vill ha. De flesta företag är nöjda med medium nivån men vill ni satsa mer och synas mer rekommenderar vi den mer avancerade nivån.

Vad tycker våra kunder?

"Vi ökade vår försäljning med 34 % efter att iMarketing kombinerat en ny hemsida med annonser på Facebook."
Lena Magnusson
Ägare, Fregatten Varebrg
"Mycket kompetenta och professionella. Alltid bra återkoppling oavsett ens önskemål med ett upplägg som är lätt att förstå som kund."
Tommy Nasirov
Ägare, Fikratsson Bil
"Jag har fått snabb, effektiv och proffisionell hjälp under hela processen. Rekommenderar detta starkt till de som vill slippa det tekniska strulet själva."
Filip Boström
Egenföretagare
"Mycket kompetenta och professionella. Alltid bra återkoppling oavsett ens önskemål med ett upplägg som är lätt att förstå som kund."
Albin Johansson
Ekonom

Frågor?
Boka in ditt möte här