Slide Webbutveckling Er hemsida är ert skyltfönster

Slide Få jobbet gjort
av proffs som jobbar för dig
Visa er bästa sida
med de mest effektiva lösningarna
Kom igång idag
ditt företags framtid, ett klick bort

Slide Vi tar din digitala närvaro på allvar I vårt inledningsmöte analyserar vi ert företag djupgående för att få en bättre förståelse för hur vi kan hjälpa er. Vi går igenom vart ni står idag, era utmaningar och hur vi kan framhäva era styrkor.
Oavsett om ni vet precis vad ni är ute efter när det gäller er hemsida eller om ni vill lämna allt åt våra designers så tar vi fram olika förslag för att se va som passar er.
Utvecklingen kommer sedan att dra igång direkt och beroende på projektet kan ni räkna med att det tar 2-4 veckor innan det är klart. Då går vi igenom allt under ett möte så att ni får möjlighet att göra justeringar. Möjligheten till utbildning för mindre ändringar på hemsidan finns alltid och garanti samt service står vi självklart för.
Se hur vi kan hjälpa er

Därför väljer kunder iMarketing Helheten Till skillnad från många andra agenturer och byråer så är iMarketing inte den partner du sa vända dig till om du vill ha ett snabbt jobb avklarat och sen vara nöjd. Vi väljer att jobba med företag som vill växa under en längre tid och därför söker ett mer långsiktigt samarbete. Anledningen till att vi har 100 % kundnöjdhet är att vi finns bredvid våra kunder från inledningsmötet, genom utvecklingen, analyser, optimering och fortsätter på så vis att växa tillsammans. Gå vidare Expertisen Genom att lägga stor vikt i marknadsundersökningar och analyser så ligger våra utvecklare och konsulter alltid i framkant när det gäller de främsta mjukvarorna. Med en hemsida byggd i rätt plattform och med en tydlig struktur så rankas du högre upp på Google och blir därmed mer synlig för potentiella kunder. Vi tar vara på alla delar för att optimera organisk SEO på er site och väljer de verktyg som passar er bäst. Gå vidare Resultaten Genom att redan från första mötet leverera resultat till våra kunder så bildas snabbt ett starkt band. Genom att skapa en site med hög kvalité och skalbarhet, driva trafik genom SEO och annonsering, samt kontinuerligt mäta, analysera, och optimera de olika delarna så levererar vi alltid högsta möjliga resultat för våra kunder. Att bli partner med oss sträcker sig ofta betydligt längre än ett tekniskt samarbete. Här får ni allt från start till kontinuerliga resultat. Gå vidare

Igor Sapega Sapega Group Ltd
Efter att ha jobbat med kockar från världsberömda restauranger vet jag hur viktigt det är med rätt person på rätt plats och iMarketing har alltid levererat över förväntan.
Fikratsson Bil
"Mycket kompetenta och professionella. Alltid bra återkoppling oavsett ens önskemål med ett upplägg som är lätt att förstå som kund."
Dunderbar Stockholm
"Jag har fått snabb, effektiv och proffisionell hjälp under hela processen. Rekommenderar iMarketing starkt till de som vill slippa det tekniska strulet själva."
Eklandakliniken
Vi vill varmt rekommendera iMarketing som en fantastisk tillgång när det gäller hemsidor och digital marknadsföring, tydliga och väldigt resultatsorienterade"
Fregatten Varberg Fregatten Varberg
"Professionellt, smidigt och lyhört med vad vi ville ha! Kan verkligen varmt rekommendera iMarketing för alla företag som vill ta nästa steg i deras digitalisering"

Slide Hamna före dina konkurrenter

Tack vare iMarketing så har Sapega Group Ltd nu etablerat sig online och ökar sin försäljning markant varje månad. Grundaren och VD:n av företaget, Igor Sapega, hade blivit erbjuden en position som kock på Gordon Ramsay's restaurang i London men drabbades som så många andra av pandemin och valde istället att satsa på ett eget varumärke i väntan på framtida besked. Igor kontaktade oss och vi tyckte det lät som ett otroligt spännande uppdrag som vi gärna tog oss an. Nu har det gått 10 månader sedan vårt första möte och hans specialdesignade knivar som han säljer via e-handeln vi byggde säljer nu knivar över hela världen.

Nu letar vi efter fler företag att hjälpa bli en digital succé!
Kom igång

Slide Ditt företags utveckling,
ett par klick bort
Om vi på tre månader lyckas skapa/uppdatera er e-handelsbutik, ökat trafiken med 1000 % och konverteringsgraden av besökarna med 54 %. Vore det det bästa beslutet du tagit för ditt företag?
Sätt igång!

Slide Kontakta oss Email: info@imarketing.se
Telefon: 0708615859
Adress: Fridhemsgatan 70, 11246, Stockholm
Webbutveckling Marknadsföring Analyser Policy GDPR info@imarketing.se
FACEBOOK LINKEDIN